Vilken vecka!! Full av kärlek ♥️

Hela veckan har vi haft välbefinnande och vänskap som tema. Vi började på måndagen med att alla fick en hemlig vän. Under veckans gång har vi skrivit små positiva och hemliga meddelanden till våra vänner. Idag fick vi äntligen läsa vår post.

Då du är vänlig med någon annan blir du glad själv”

Vi har läst om vad det betyder att ha ett stort hjärta. Vi har filosoferat kring vad kärlek betyder. Varje dag har vi gjort avslappningsövningar som hjälper oss med att vara lugna och fokuserade. De olika övningar har testats hemma också. Flertalet elever sade att de sovit bättre. Alexia, vår elevteams representant har berättat lite om veckans program. Vi har också hunnit med en del vanliga lektioner som matte, modersmål, engelska, bildkonst och en del blev klara med sina ärtpåsar i slöjden.

I bildkonsten jobbar vi med perspektiv

VÄNSKAP

För att må bra är det viktigt att också äta och röra på sig. Torsdagen blev en riktigt hitt med nuggets och klyftpotatis på menyn och skidning i solskenet. Kylan kände vi inte av.

Veckan avslutades med disco. Vi önskar läget hade varit annorlunda och vi skulle få sett skolfarmor Agnes dansa med oss. En helt vanlig vecka blir ibland bara så bra. Vi i 3:an trivs tillsammans och jag har turen att få ha världens bästa klass!

Agnes vi tänker på dig och ser fram emot att du kommer tillbaka ♥️

Agnes din superkraft är uthålligheten du har med oss 😉!

#vitalitet #aktivitet #resiliens #meningsfullhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: