Skolstartshälsningar från 3b

Eleverna har fått vara med att skriva vad som hänt i skolan de första skolveckorna. Vi har haft samarbetsövningar. Vi fick stå i olika ordningar. Tex.längdordning, skostorleksordning och i namnordning. Vi har också haft lekar ute.

Vi har röstat fram klassens rastiselever. Det blev Emmi och Aron. Rastiseleverna har på sitt ansvar att tillsammans med den egna klassen dra lekar under rasterna. Vi rör på oss, tycker en elev. Vi har varit och simma tre gånger. Vi har också fått vara i den varma bassängen. Vi har simmat rygg-, fri- och bröstsim. Vi har hoppat ner i bassängen.

Det roligaste har varit att börja med slöjden! Vi gör insektshotell. Vi har planerat vårt arbete och sågat plankor i rätt längd. Läraren tillägger att hon aldrig någonsin sett en lika ivrig elevgrupp. Slöjdtimmen har varit veckans höjdpunkt.

En annan höjdpunkt har varit idag när vi fick våra blockflöjter.

Ha ett skönt veckoslut!

önskar Carolin och 3b

Författare: Carolin

Klasslärare för 3b