Månadsinfo januari-februari 2023

Vi har redan ett par veckors skolgång bakom oss under det nya året 2023. Simningen har kört igång för många klasser direkt i januari. Snön har tyvärr smält bort till den största delen och tyvärr får vi inte skolgårdens skridskobana i skick under denna vinter. Nytt försök nästa år 😉

Mellanbetyget delas ut i skolan fredagen den 27.1. Precis som tidigare bedöms inlärningen och kunnandet, arbetsfärdigheterna och uppförandet.

Vi har informerat alla elever och föräldrar om projektet Trygg i skolan. Kom ihåg att eleverna kan anmäla om brister i säkerheten, otrygga platser eller situationer i skolan eller på skolvägen. Ni har fått länken till anmälningsblanketten via Wilma.

Kom ihåg att det fortfarande är mörkt på morgonen, reflex rekommenderas både för barn och vuxna. Vi vill också påminna om försiktighet vid parkeringsplatsen på morgonen. Lämna inte bilen efter övergångsstället! Kör långsamt, gasa inte på för att hinna förbi någon annan. Vi vill ha en trygg parkeringsplats också.

Vägen till D-dörren från Hovirinnantie

Vi har planerat in skiddagar den 14.2 (åk 1, 2 och 4) och den 15.2 (åk 3, 5 och 6) om vädret tillåter. Mera information kommer via Wilma.

Vändagen firas med en morgonsamling den 16.2. Sportlovet är den 20-24.2.

Författare: Maria Engblom

Rektor i S:t Karins svenska skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: