Månadsinfo oktober 2019

På måndagen 7.10 börjar arbetena med att installera modulerna i den nya G-baracken. En stor lyftkran kommer att finnas på parkeringsplatsen och cykelparkeringen flyttar närmare F-baracken. Extra försiktighet behövs, mera info har skickats på Wilma.

Till Spelkunskapskvällen kom flera intresserade föräldrar och Annukka Såltin från EHYT rf hade en intressant och aktuell föreläsning. Deltagarna fick också utbyta erfarenheter med varandra.

Den 11.10 får eleverna delta i dansverkstäder inom ramen för Kulturstigen i S:t Karins. Den 25.10 får åk 1-2 gå på konsert med Hoppelina och apan Anders. Den 28.10 får hela skolan ta del av konserten Highway Stars som ordnas av stadens kultursektor.

Lärsamtalsveckan är vecka 44 och då önskar vi föräldrarna och barnen välkomna till skolan för att diskutera elevens arbete, lärande, uppförande och trivsel.

Den 17-18.10 är det höstlov. Utbildningsstyrelsen har utlyst höstlovet till Läslov då familjerna uppmuntras till att läsa tillsammans. Läslovets tema är resor, som ju är det bästa tillfället att läsa. En resa in i bkens värld är också ett mer jämlikt och ekologiskt alternativ till våra andra, traditionella sätt att resa.

Författare: Maria Engblom

Rektor i S:t Karins svenska skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: