Månadsinfo november 2020

Lärsamtalen är i full gång och jag har talat med många nöjda lärare som berättat hur fint det är att få lära känna eleverna och deras föräldrar lite bättre. Samtal som fokuserar på lärande och trivsel, uppförande och arbetsfärdigheter ger ett mervärde för alla, och är ett utmärkt sätt till samarbete mellan hemmet och skolan. Vi vill också gärna höra hur ni föräldrar har upplevt lärsamtalet och därför har ni möjlighet att ge respons via länken som skickats på Wilma.

Svenska veckan infaller den 2-6.11 och det känns märkligt att inte kunna avsluta veckan med den traditionella Svenska dagen-festen som ni föräldrar brukar ordna så fint varje år. Vi får minnas festerna från tidigare år och hoppas på många nya Svenska dagen-fester och andra gemensamma tillställningar i vårt nya skolhus 😊

Läs gärna skolhusbloggen för att följa med hur bygget framskrider:

Hovirinnan koulutalo – Hovirinta skolhus

Författare: Maria

Rektor i S:t Karins svenska skola

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )