En hälsning till alla elever!

Hej på er! Jag har hört att ni alla har varit jätteduktiga med att göra era skoluppgifter där hemma 😊 Jag är så stolt över er, ni tar ansvar och gör ert bästa. Kom ihåg att det inte är farligt att misslyckas eller fråga om ni behöver hjälp. Era lärare finns här för er fast ni inte kan träffas på samma ställe. Sköt om er allihopa! Hälsningar från Rektor Maria

Här kommer en hälsning till er från era lärare:

Maria N: Wow, vad imponerad jag är över alla barn. Ni jobbar otroligt bra 👍Tack till alla föräldrar som stöder på ett väldigt fint sätt era barn där hemma. Att göra skoluppgifter tillsammans skapar förhoppningsvis en fin samvaro.

Maria S-L: Njut av veckoslutet! Ni har jobbat otroligt duktigt och jag är imponerad av er alla i åk 1. Jag är stolt över varenda en av er ⭐

Heidi: Njut av solen och veckoslutet! Det har ni förtjänat! Ni har jobbat bättre än bra hela veckan! En guldstjärna åt er alla⭐️. Det är roligt att få träffa er alla varje morgon och se att ni har det bra.

Anne: Jag har alltid tyckt att det är lyx att få jobba med er. De senaste veckorna har visat att det gäller även i ett virtuellt klassrum!
PS. Med hoppet till sommartid är det en timme kortare tid tills vi får ses igen på riktigt! ☀️

Ronja: Jag saknar att jobba med er i skolan! Tveka inte att ta kontakt om något krånglar så att vi kan hjälpas åt, precis som vi brukar. Era frågor, kommentarer och inlämnade uppgifter fortsätter att förgylla min vardag, ni är bäst!

Essi: 3A har snabbt kommit igång med distansundervisningen och jag är väldigt stolt över hur ni tar ansvar för era uppgifter. Jag vet att distansundervisningen för med sig förändringar i vardagen. Tillsammans kämpar vi vidare för att lära oss nya saker varje dag!

Anna: 3B har klarat distansundervisningen superduperduktigt under den senaste veckan! Ta en ordentlig paus från skolarbetet nu under helgen och njut av de soliga vårdagarna ☀

Janni: Vi lärare, elever och föräldrar har fått lära oss mycket nytt under de senaste veckorna. Jag är otroligt stolt över våra ansvarsfulla fyror, var och en av er! 🤩

Fredrik: Det här har varit riktigt roligt! Jag saknar nog er redan lite grann. 👀 Bra jobbat!

Soffi och Robin: Bra jobbat femmor! Ni är så otroligt duktiga och ansvarsfulla. Vi är stolta över er. Det var skojigt att prata med er på tumanhand idag och se och höra att ni har det bra.

Emma: Duktigt jobbat sexor – jag är väldigt stolt över var och en! Njut av veckoslutet! 😃

Lotta: Vi har intressanta veckor bakom oss som ni har klarat med glans 🤩 Klappa er själva på axeln och belöna er med något gott under veckoslutet!

Såhär har vår arbetsvecka sett ut 😄
Ordna eget läskalas idag 😉📖👍

Författare: Maria Engblom

Rektor i S:t Karins svenska skola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: