Hem och skola-dagen 2018

Idag har vi haft öppet hus i skolan och barackerna fylldes av föräldrar, mor- och farföräldrar som gärna ville följa med barnens skolvardag. Första lektionen hade vi traditionellt läsning på schemat.

På rasten blev det stort rastdisco i rinken och det var roligt att se både elever, lärare, föräldrar och andra vuxna dansa loss! Tack till flickorna i sexan som visade oss coola dansmoves! Här kan ni se några filmsnuttar från rastdiscot!

Resten av dagen hade klasserna lite olika program. Kahoot-frågesport, mattelektioner, vänelevsverksamhet, finska, bildkonst, pyssel, programmering, muggtelefoner och grammatik har bland annat stått på schemat. ”Tack för undervisningen” sade en nöjd förälder som gick hem efter maten.

Det blev så många bilder att vi valde att lägga in dem i en film som ni kan se här: